BİTLİS / GÜROYMAK - Ahmet Mücteba Albayrak İlkokulu

May

Geri dönüşüm işlemi sayesinde sadece doğayı korumakla kalmaz, cebimizi de koruruz. Ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayacağı bilincini öğrencilerde oluşturmak. Öğrencilerin bir ürün tasarlama becerilerini ve hayal dünyalarını geliştirmek için okul öğrencilerimizle bçyle bir çalıma planladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

OKULUMUZDA BÜTÜN SINIFLARDA TOPLAMA İŞLEMİ ETKİNLİĞİ YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Şbt

Bu proje de söz varlığını zenginleştirme öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu proje çalışmalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.